Bahasa: Lain-lain

Majlis Penutup Program Women Beauty Preneur

Tarikh: 30 Jun 2022 (Khamis)
Tempat: Spaceseven Setia Avenue, Setia Alam, Shah Alam, Selangor

 

Di bawah Program Micro Connector oleh SME Corp. Malaysia, Akademi Kecantikan Artistik Diyana selaku salah satu Rakan Penyedia Perkhidmatan telah mengadakan Majlis Penutupan Program Women Beauty Preneur pada 30 Jun 2022. Program ini telah melatih 400 orang peserta wanita yang terdiri daripada golongan belia, B40 dan orang kurang upaya untuk memperoleh kemahiran dalam bidang kecantikan dan seterusnya menjana pendapatan menerusi aktiviti keusahawanan..

 

Para peserta Program Women Beauty Preneur mempelajari mengenai teknik dan kemahiran solekan khusus seperti solekan siang, solekan pengantin, solekan untuk majlis makan malam, rawatan kuku dan wajah serta etika profesional, amalan keselamatan dan kebersihan salun, selain pemasaran digital. Majlis Penutupan ini telah disempurnakan oleh YBrs. Encik Rizal bin Nainy, Ketua Pegawai Eksekutif, SME Corp. Malaysia.

 

1

Ucapan aluan oleh Pn. Dyana Sofia, Ketua Pegawai Eksekutif, Akademi Kecantikan Artistik Diyana pada Majlis Penutupan Program Women Beauty Preneur.

 

2

YBrs. En. Rizal bin Nainy, Ketua Pegawai Eksekutif, SME Corp. Malaysia menyampaikan ucapan ketika Majlis Penutupan Program Women Beauty Preneur.

 

3

 

4

YBrs. En. Rizal bin Nainy, CEO, SME Corp. Malaysia menandatangani plak sambil diisaksikan oleh Pn. Dyana Sofia, CEO, Akademi Kecantikan Artistik Diyana

 

5

 

6

YBrs. En. Rizal bin Nainy, CEO, SME Corp. Malaysia menyampaikan sijil penyertaan kepada peserta diiringi oleh Pn. Dyana Sofia, CEO, Akademi Kecantikan Artistik Diyana, YBhg. Dato’ Hajah Faridah Ab. Jabbar, Ahli Perbadanan SME Corp. Malaysia dan Pn. Safiah Abbas, Pengasas, Akademi Kecantikan Artistik Diyana.

 

7

 

8

 

9

 

10

 YBrs. En. Rizal bin Nainy, CEO, SME Corp. Malaysia melawat premis baharu Akademi Kecantikan Artistik Diyana.

 

11

12

 

13

 Tetamu, jemputan dan peserta pada Majlis Penutupan Program Women Beauty Preneur.

 

 

HUBUNGI KAMI

Perbadanan Perusahaan Kecil dan Sederhana Malaysia
(SME Corp. Malaysia)

Tingkat 6, SME 1, Blok B 
Platinum Sentral
Jalan Stesen Sentral 2 
Kuala Lumpur Sentral
50470 Kuala Lumpur

Talian Info: 1-300-30-6000
Talian Faks: 03-2775 6001
Emel: info[at]smecorp[dot]gov[dot]my

 

Borang Maklumbalas

PAUTAN AGENSI

  medac  
Tekun2 SKM1
output onlinepngtools Logo UDA smebank
logo bankrakyat pernas  PUNB
   aim  

 

MENGENAI KAMI
POLISI

PKS di Malaysia

Prestasi PKS & Tinjauan

Dasar Keusahawanan Nasional 2030 (DKN2030)

Polisi PKS

PROGRAM
INISIATIF
PANDUAN
SUMBER
HUBUNGI KAMI